Gülbahar Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0(262) 373 10 77
WEB https://gulbaharhatunkaihl.meb.k12.tr
Adres : Dumlupınar Mah. Özbey Sok. Gülbahar hatun kız Anadolu İmam Hatip lisesi No 6 Kartepe/KOCAELİ
VİZYON : Kültürel mirası değerlendirebilen, özgüvenli, duyarlı,sosyal projelere özgün çözümler üretebilen, çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik imkanları kullanabilen,mesleki ve akademik başarıyı hedefleyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : İnsana,ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din ve ahlak eğitimiyle hayata başarı penceresinden bakabilme anlayışının yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla dini akademik başarıyla birleştirebilen ahlaklı,erdemli ve şuurlu nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Saatler : 09.00-16.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞAL GAZ
Pansiyon : Yok
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Kartepe İstasyon Mahallesinde yer alan okulumuz merkezi bir yerleşim yerinde bulunmaktadır. Okul çevresinde Toplum Sağlığı Merkezi, çeşitli dükkanlar, bankalar ve park bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kartepe´nin en merkezi konumunda yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :